Som uddannet chocolatier, er de bedste råvarer og en nænsom behandling af hvert eneste stykke chokolade en selvfølge.
God kvalitetschokolade fremstillet med de bedste råvarer skal behandles med håndværksmæssig omhu og inspiration – derfor er alle mine chokolader fremstillet i hånden fra først til sidst.
I mine lokaler på nordfyn står jeg selv for indkøb af råvarer, fremstilling og pakning af mine fyldte chokolader.
Jeg bruger kun rene råvarer, såsom smør, piskefløde, nougat, marcipan, ægte vanille og spiritus af forskellige slags.
Mine rå-chokolader bliver lavet i Belgien og kommer fra kakaoplantager i bl.a Indonesien, Ecuador, Tanzania og Vestafrika, med et kakaoindhold på helt op til 75%. Jeg bruger ikke essenser, derfor har mine chokolader også en begrænset holdbarhed.
Læs mere om mine bæredygtige råvarer her
Siden 2015, hvor jeg begyndte at arbejde med chokolade, har jeg arbejdet som chocolatier, konditor og dessertchef.
Sideløbende med mit arbejde i køkkenet på adskillige gode restauranter i Odense har jeg siden 2021 været selvstændig med mit eget lille chokoladefirma, Marus Chocolatier. At arbejde med chokolade har altid haft et særligt plads i mit hjerte — det er min passion!
I 2023 fik jeg endelig muligheden for at blive chocolatier på fuld tid med L’Artisan og Marus Chocolatier i mit værksted på nordfyn.