Bæredygtig chokolade

kakaobønner
Callebaut Chokolade

Al den råchokolade jeg bruger er fra Barry-Callebaut koncernen. Callebaut bruge de bedste ingredienser og har lavet den fineste chokolade i hjertet af Belgien i mere end 100 år. Sammen med Barry Callebaut er L´Artisan med til at forbedre vilkårene for de lokale kakaobønder i Ghana.

“Kakaobønner er livsgrundlaget for tusinder af mennesker i Elfenbenskysten og Vestafrika. Deres håndværk ligger i kernen i den unikke smag fra Callebaut.

Hver dag ser vi de udfordringer, de står overfor. Fattigdom, børnearbejde og mangel på adgang til rent vand og sikker ernæring er blevet almindeligt. Fordi deres håndværk former vores, så lad os hjælpe disse regioner og give næring til deres samfund. Sammen kan vi gøre landmandens erhverv til et stolt håndværk.”

Alle vores fineste belgiske chokolader er lavet af sporbare kakaobønner. De mange bønner kan spores tilbage til de landbrugssamfund i Ghana, Elfenbenskysten og Ecuador, vi køber direkte fra. Med denne sporbarhedsgaranti ønsker vi at være gennemsigtige omkring de samfund, der dyrker vores bønner.

Kilde: www.callebaut.com

100% bæredygtig kakao

Callebaut er 100% bæredygtig kakao. For hver pakke, der sælges, geninvesteres en del i landmændene der producerer kakaobønner og i deres lokalsamfund. Ved at samarbejde med Cocoa Horizons Foundation, der arbejder direkte med landmandsgrupper, støtter Callebaut uddannelse til landmændene og giver unge landmænd mulighed for at forbedre sig i deres håndværk.

Som en del af Cocoa Horizons Foundation, er vi med til at forbedre kakaobøndernes levevilkår, hvilket gøres ved, at der indsamles data på de lokale kakaoplantager.

På denne måde får vi et unikt indblik i hver enkelt kakaobondes specifikke behov, for på denne måde at kunne udvikle skræddersyede løsninger, der vil forbedre kakaobondens levevilkår. Gennem samarbejdet med Barry Callebaut støtter L´Artisan op om følgende af FN’s 17 verdensmål:

Sammen med Cocoa Horizons, som er en non-profit organisation, gør Callebaut det muligt for vestafrikanske landmænd til at skifte deres småbedrifter til rentable kakaobedrifter, motivere nye generationer til at blive i kakaodyrkning og pleje deres ambition.

Målet er at gøre landmænd økonomisk uafhængige, så de kan tage sig af deres familier.

Hvorfor arbejder Callebaut med COCOA-HORIZONS? – Sporbarhed af bæredygtig kakao fra landmand til det første lager – Fuldt fokus på kakaospørgsmål – produktivitet og samfundsudviklingsaktiviteter – Fuld gennemsigtighed i premium-brug, der er verificeret af en tredjepart – Virkning drevet af on-the-field teams, der arbejder direkte med landmandskoncerner –

Adgang til landmændsudsagn, de mennesker, der drager fordel af denne indsats

Håndlavet belgisk chokolade

Rent håndværk fra start til slut