|
 |
1. Baileystrøffel
Lys trøffelmasse med baileys, dyppet i hvis chokolade |
 |
2. Krone Blød lys karamel med vanille |
|
 |
3. Champagnecup
Lys trøffelmasse med
champagne. |
 |
4. Hvid hjerte
Mandelnougat med ristede hasselnødder |
|
 |
5. Feuilletine
Hasselnøddenougat med ristede hvedeflager |
 |
6. Margerit
Lime & appelsin ganache med vanille og honning |
|
 |
7. Lakridstrøffel
Lys trøffelmasse med lakrids |
 |
8. Valencia
Ren Valencia marcipan med mandel ovenpå |
|
 |
9. Karameltrøffel Kraftig, let saltet karamel, rullet i ristede hvedeflager |
 |
10. Crocantine
Hasselnøddenougat med sesam krokant |
|
 |
11. Sommerfugl
Lys ganache med appelsin |
 |
12. Pistacie
Marcipan med pistacie og rom |
|
 |
13. Canelle
Krokantnougat og kanel ganache |
 |
14. Amaretto
Trøffelmasse af nougat og amaretto |
|
 |
15. Eksotik
Krokantnougat og lime ganache |
 |
16. Yucatan
Trøffelmasse med vanille
og honning |
|
 |
17. Pistanelle
Bitternougat med
pistacieganache
|
 |
18. Carioca
Mandelnougat med
kaffe |
|
 |
19. Lys hjerte
Skovbær ganache med brændevin |
 |
20. Expresso
Kraftig kaffecreme, dækket med mørk chokolade |
|
 |
21. Noisette
Trøffelmasse af lys
chokolade og bitternougat |
 |
22. Menthe
Pebermynte trøffelmasse |
|
 |
23. Anis
Lys ganache med stjerne anis og honning |
 |
24. Mystère
Jordbær frugtmasse og balsamico ganache |
|
 |
25. Cerise
Mild ganache med cointreau og kirsebær |
 |
26. Mørk hjerte
Marcipan rørt sammen med pomeransskal |
|
 |
27. Hestehoved
Karamel med passionsfrugt og rom |
 |
28. Lakrids
Marcipan med lakrids
|
|
 |
29. Tahiti
Mørk ganache med
vanille |
 |
30. Cassis
Karamel med solbær |
|
 |
31. Nougattrøffel
Nougatmasse rullet i
ristede flager |
 |
32. Africaine
Marcipan med rom og hel mandel |
|
 |
33. Canaria
Lys trøffelmasse med appelsin og kanel |
 |
34. Whisky
Lys ganache med
whisky |
|
 |
35. Tropical
Trøffelmasse med
tropiske frugter |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|